21 Aralık 2012 Cuma

Öğrenci ilanları

üniversite öğrencilerinin birçok temel ihtiyacı vardır. Bunların başında barınma ve mobilya ihtiyaçları ile ev eşyası araç ve gereçleri gelir.

özel yurtlar da barınmak istemeyen öğrencilerin genel tercihi , kendileri ile uyumlu olarak yaşayabileceklerine inandıkları arkadaşları ile ortak eve çıkmak şeklindedir. Ancak bilinmelidir ki sadece kira kontratı bu yurt bulma işini çözecek değildir. Bunun ev eşyası , yatak yorgan , masa sandelye kısacası ev mobilyası ve mutfak eşyası gereklidir.

hemen ikinci el eşya satanların yolu tutulur. Ama bilinmelidir ki bu adamlar yok pahasına öğrencileren eşyaları alır ve oldukça yüksek fiyatlara başka öğrencilere geri satarlar. Bizler yurtarabul.com olarak öğrencilerimizin bu ticaretten daha karlı çıkmaları ve gereksiz yere komisyon yada aracılara paralarını kaptırmalarını önlemek amacı ile öğrenci ilanları servisimizi faaliyete geçirdik.

Web sitemize üye olduktan sonra ilanlar bölümüne geçerek , öğrenci ilanları kategorisini seçmeli ve buradan size uygun ilanı vermelisiniz. Bu servis tamamen öğrencilerimizin faydası düşünülerek geliştirilmiş ve istekler doğruldusunda da iyileştirmelere gidilecektir. Tüm öğrenci arkadaşlarımıza hayırlı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder